Firma Ceko powstała w 1990 roku jako prywatne przedsiębiorstwo i od tego czasu dynamicznie się rozwija. W czerwcu 2012 fundusz private equity Avallon MBO Fund, wykupił wraz z nowym zarządem 100 proc. udziałów w spółce.

W porównaniu do dużych mleczarni, Ceko jest zakładem o stosunkowo niewielkiej skali produkcji, co sprawia, że jesteśmy w stanie bardzo rzetelnie kontrolować jakość. Na żadnym etapie procesu produkcyjnego nie używamy konserwantów ani sztucznych dodatków.

Nasza oferta

1

Sery wytwarzane według tradycyjnych polskich receptur

  • Boryna
    Boryna
  • Jagna
    Jagna
  • Antek
    Antek
  • Zbójnik
    Zbójnik
  • Zbójniczek
    Zbójniczek
  • Dobrodziej
    Dobrodziej
3

Ser o najniższej na rynku zawartości tłuszczu (3%)

  • Piórko
    Piórko
2

Sery o recepturach zaczerpniętych z kuchni świata

  • Mimmolle
    Mimmolle
  • Butterkäse
    Butterkäse
  • Wiedeński ser ricotta
    Wiedeński ser ricotta
  • Mozzarella
    Mozzarella
4

Sery dla gastronomii

  • Mozzarella
    Mozzarella
  • Pierwszy do pizzy
    Pierwszy do pizzy
1

Sery wytwarzane według tradycyjnych polskich receptur

  • Boryna
    Boryna
  • Jagna
    Jagna
  • Antek
    Antek
  • Zbójnik
    Zbójnik
  • Zbójniczek
    Zbójniczek
  • Dobrodziej
    Dobrodziej
2

Sery o recepturach zaczerpniętych z kuchni świata

  • Mimmolle
    Mimmolle
  • Butterkäse
    Butterkäse
  • Wiedeński ser ricotta
    Wiedeński ser ricotta
  • Mozzarella
    Mozzarella
3

Ser o najniższej na rynku zawartości tłuszczu (3%)

  • Piórko
    Piórko
4

Sery dla gastronomii

  • Mozzarella
    Mozzarella
  • Pierwszy do pizzy
    Pierwszy do pizzy

Kontakt

Kontakt

Ceko Sp. z o.o.
Goliszew 3a
62-817 Żelazków
woj. Wielkopolskie
Polska

tel: +48 627 691 993
fax: +48 627 691 993 (wew 29)
mail: kontakt@ceko.pl
NIP: 618-004-81-63
REGON: 003342994

Chcesz dołączyć do zespołu Ceko Sp z o.o.
Prześlij CV na adres e-mail: rekrutacja@ceko.pl