- Epickie sery
- Nasze sery
- Goliszewskie klimaty
- Blog
- Znajdź sklep
- Kontakt
- Dla biznesu
- PLEN
- O nas
- Nasza oferta
- Do pobrania
- Kontakt
Firma Ceko powstała w 1990 roku jako prywatne przedsiębiorstwo i od tego czasu dynamicznie się rozwija. W czerwcu 2012 fundusz private equity Avallon MBO Fund, wykupił wraz z nowym zarządem 100 proc. udziałów w spółce.
W porównaniu do dużych mleczarni, Ceko jest zakładem o stosunkowo niewielkiej skali produkcji, co sprawia, że jesteśmy w stanie bardzo rzetelnie kontrolować jakość. Na żadnym etapie procesu produkcyjnego nie używamy konserwantów ani sztucznych dodatków.
Nasza oferta
Sery wytwarzane według tradycyjnych polskich receptur
- Boryna
- Jagna
- Antek
- Zbójnik
- Zbójniczek
- Dobrodziej
Ser o najniższej na rynku zawartości tłuszczu (3%)
- Piórko
Sery o recepturach zaczerpniętych z kuchni świata
- Mimmolle
- Butterkäse
- Wiedeński ser ricotta
- Mozzarella
Sery dla gastronomii
- Mozzarella
- Pierwszy do pizzy
Sery wytwarzane według tradycyjnych polskich receptur
- Boryna
- Jagna
- Antek
- Zbójnik
- Zbójniczek
- Dobrodziej
Sery o recepturach zaczerpniętych z kuchni świata
- Mimmolle
- Butterkäse
- Wiedeński ser ricotta
- Mozzarella
Ser o najniższej na rynku zawartości tłuszczu (3%)
- Piórko
Sery dla gastronomii
- Mozzarella
- Pierwszy do pizzy
Do pobrania
- Boryna
- Jagna
- Antek
- Zbójnik
- Zbójniczek
- Dobrodziej
- Mimmolle
- Butterkäse
- Piórko
- Wiedeński ser ricotta
- Mozzarella
- Mozzarella
- Pierwszy do pizzy
- Materiały reklamowe
Kontakt
Ceko Sp. z o.o.
Goliszew 3a
62-817 Żelazków
woj. Wielkopolskie
Polska
tel: +48 627 691 993
fax: +48 627 691 993 (wew 29)
mail: kontakt@ceko.pl
NIP: 618-004-81-63
REGON: 003342994
Chcesz dołączyć do zespołu Ceko Sp z o.o.
Prześlij CV na adres e-mail: rekrutacja@ceko.pl